O NAMA

Posle nekoliko godina poslovanja u ovoj oblasti, ispitivanja tržišta i razgovora sa kupcima, našu ponudu smo bazirali na nekoliko vrsta peškira koji su naišli na veliku potražnju, kako zbog svog kvaliteta, tako i zbog cene.
Mi smo porodična firma koja veliku pažnju posvećuje korektnom poslovanju. Naši kupci uvek moraju biti zadovoljni i ono što naruče prvi put stizaće im svaki naredni, i ono što naruče to ćemo im i dostaviti. Kvalitet ne menjamo, samo može biti bolji.
Naš cilj je da razvijemo prodajnu mrežu na teritoriji Srbije, uvek vodeći se time da mi postojimo ako postoji potrošač i zato su na prvom mestu vrhunski kvalitet i izuzetno pristupačna cena.
Ono što je bitno je da na raspolaganju imamo veliki lager svih vrsta peškira, svih boja i dimenzija, i naši kupci ne razmišljaju da li imamo vrstu, boju ili dimenziju koja im treba - uvek imamo sve. Tako da kada poručite, peškire vam dostavljamo najkasnije u roku od dva dana.

Sa tračicama

Dimenzije: 50x90 cm, 70x140 cm
Težina: 360 gr/m2

Talasasti

Dimenzije: 50x90 cm
Težina: 400 gr/m2

Sa trakama

Dimenzije: 50x90 cm
Težina: 400 gr/m2

Peškiri

Uvozimo nekoliko vrsta peškira u dve dimenzije: metarske peškire (tačna dimenzija je 50x90 cm) i peškire za kupanje (dimenzija 70x140 cm).
Svi peškiri su 100% pamučni, izrađeni od vrhunskog pamuka, izuzetno kvalitetnog konca prve klase, odlično upijaju vodu i prilikom pranja se ne skupljaju, dugotrajni su i boje su izuzetno postojane.